KIF: Science

Følg med i alle de spændende eksperimenter, vi laver. Eleverne arbejder projektorienteret med den naturvidenskabelige arbejdsmetode. Så der bliver skrevet forsøgsbeskrivelser, materialelister, hypoteser og vurderet om resultaterne stemmer overens med hypotesen.

torsdag den 26. februar 2015

Undersøgelse af madvare

Først undersøgte vi for protein også bagefter undersøgte vi for glukose også på stivelse og fedt.








Indsendt af msj kl. 06.08
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Blog-arkiv

  • ▼  2015 (15)
    • ►  maj (1)
    • ►  marts (2)
    • ▼  februar (9)
      • Undersøgelse af madvare
      • Hjemmelavet sodavand
      • Krystaller Noah og Oscar
      • Syre baser og ph skalaen
      • pH Skala Test
      • Instant Slush Ice
      • gele vandmelon
      • Undertryk
      • Undertryk
    • ►  januar (3)
  • ►  2014 (54)
    • ►  december (1)
    • ►  november (5)
    • ►  oktober (6)
    • ►  september (1)
    • ►  august (7)
    • ►  juni (13)
    • ►  maj (5)
    • ►  april (5)
    • ►  marts (1)
    • ►  februar (6)
    • ►  januar (4)
  • ►  2013 (17)
    • ►  december (3)
    • ►  november (5)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (5)
    • ►  august (1)

Om mig

msj
Vis hele min profil
Simple tema. Temadesign af Raycat. Leveret af Blogger.