Vi skal lave en sandkage til forsøget.
250 | gram | Hvedemel |
250 | gram | Sukker |
250 | gram | Margarine |
4 | Æg | |
2 | tsk. | Bagepulver |
evt. 3-4 tsk. vanillesukker |
Hypotese:
Vi ved at den økologiske kage blive mere gul end den anden fordi at de økologiske æg har en mere gul blomme. Men vi ved ikke om den økologiske kage smager beder. Men det tror vi.
Kagens ingredienser:
Sukker er et smags stof som gør kagen søder. Mel får kagen til at fylde. Æg holde sammen på kagen og den får også kagen til at hæve især æggeviden. Margarine gør som den ikke bliver tør og holde sammen på den.
hvad skete der:
vi bagte kagen den blev ikke færdig til tiden så vi ud skød det til næste gang.Så da endelig kom i gang,først prøvet vi med vores eget kif hold bagefter med musik holdet og visuelt hold.Vi lavede en blind smagning hvor vi gav den det ene stykke og der efter et stykke fra den anden kage.Så fik vi dem til at sige hvad for en de troede var for den økologiske.
svarende:
68.1818181818% svarede rigtigt men 31.81818181 %svarede forkert
Konklusion
personligt syntes vi at øko kagen smagte godt og den anden var TØR. Det syntes nogle de andre også. Der var også en der spytede den ud. Der var også nogle der syntes den indrestrulle var bedst. På grund af 68% kunne lide den økologiske kage så kan man se at øko råvarer er bedre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar