torsdag den 9. oktober 2014

Kageforsøg

Vi vil lave to kager en økologisk og en der ikke er økologisk.Vi vil se om man kan smage foreskel på de to kager. Vi tror at den øko. kagen har mere fylde og farve.
Vi skal lave en sandkage til forsøget.
250gramHvedemel
250gramSukker
250gramMargarine
4Æg
2tsk.Bagepulver
evt. 3-4 tsk. vanillesukker

Hypotese:

Vi ved at den økologiske kage blive mere gul end den anden fordi at de økologiske æg har en mere gul blomme. Men vi ved ikke om den økologiske kage smager beder. Men det tror vi.


Kagens ingredienser:

Sukker er et smags stof som gør kagen søder.  Mel får kagen til at fylde. Æg holde sammen på kagen og den får også kagen til at hæve især æggeviden. Margarine gør som den ikke bliver tør og holde sammen på den.

hvad skete der:

vi bagte kagen den blev ikke færdig til tiden så vi ud skød det til næste gang.Så da endelig kom i gang,først prøvet vi med vores eget  kif hold bagefter med musik holdet og visuelt hold.Vi lavede en blind smagning hvor vi gav den det ene stykke  og der efter et stykke fra den anden kage.Så fik vi dem til at sige hvad for en de troede var for den økologiske.

svarende:

68.1818181818% svarede rigtigt men 31.81818181 %svarede forkert

Konklusion

personligt syntes vi at øko kagen smagte godt og den anden var TØR. Det syntes nogle de andre også. Der var også en der spytede den ud. Der var også nogle der syntes den indrestrulle var bedst. På grund af 68% kunne lide den økologiske kage så kan man se at øko råvarer er bedre.
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar